Ismaskine med kompressor – hvorfor vælge den?

Indenfor ismaskiner, deler man det som regel op i to forskellige lejre. På den ene side, har man de billige ismaskiner, der ikke har nogen kompressor i sig, mens man på den anden side har ismaskiner med kompressor. Men hvorfor vælge en ismaskine med kompressor? Det har vi prøvet at forklare i dette indlæg.

Køler mens du laver isismaskine med kompressor

Fordelen ved en ismaskine med kompressor er relativt nem at forstå: Den køler isen mens du laver den. Dette er en fordel i forhold ismaskiner uden kompressor, der i stedet har en skål, som skal stå i fryseren i mange timer inden du kan lave isen.

Fordele/ulemper

Udover at kunne køle isen ned, mens den bliver lavet har ismaskiner med kompressor også den fordel, at mange af dem med kompressor er større end dem uden. Dette gør, at du kan lave mere is ad gangen, hvilket er en stor fordel, når du skal have gæster.

Den største ulempe ved ismaskinerne med kompressor er prisen. De koster flere gang mere end eksempelvis denne her model fra Philips, som ikke har en kompressor. Ud over lyden, er det også problematisk, at de ofte er større og for nogle kan være svære at finde plads til i skabene.

Hvis du går meget op i at lave is og gør det lidt mere end en enkelt gang eller to om året, kan vi dog sagtens anbefale dig at købe en ismaskine med kompressor. Du skal dog huske at være meget opmærksom på, at du har plads i dine skabe.

Eksempel: En god ismaskine med kompressor

Vinderen af ismaskine testen blev Nemox Gelatissimo Exclusive, den har en kompressor igod ismaskine med kompressor sig. Det er stadig denne, som vi gerne vil anbefale til alle, der søger en god og eksklusiv ismaskine, der måske gerne må koste lidt mere. Har du andre bud på en god ismaskine med kompressor? Vi er klar til at høre om forskellige modeller i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>