Ismaskine test 2014 – de bedste ismaskiner

Hvilken ismaskine er den bedste på markedet? Vi har her forsøgt at tage et kig nærmere kig på nogle af de forskellige ismaskiner, der findes på markedet i denne ismaskine test. Vinderen af ismaskine testen er fundet ved at se på anmeldelser og specifikationer. Ud over en samlet vinder har vi også kåret en vinder indenfor ”bedst til prisen”.

Vinder af ismaskine testenismaskine test - vinder

Til denne test af ismaskiner har vil valgt at kåre denne Nemox Gelatissimo Exclusive ismaskine. Det skyldes, at den har en meget stor kapacitet, nem betjening og er ret nem at gøre ren. Udover disse ting følger der en opskriftsbog med, med nogle gode opskrifter.

Det eneste negative, der ville være at sige om denne ismaskine kunne være at prisen er en smule høj, men man skal være opmærksom på, at når man køber en sådan ismaskine, så er det kvaliteten man betaler for. Denne ismaskine vil holde mange år frem og lave en masse god is.

 

Bedst til prisen ismaskinePhilips HR2304-ismaskine

Vi er klar over, at det ikke er alle der vil bruge lige mange penge på en ismaskine. Derfor har vi også valgt en ismaskine ud, som ikke har kompressor, men også er markant billigere. Det drejer sig om Philips hr 2304, der i flere år har været på markedet og vundet diverse tests. Blandt andet en i Politiken. Vi har skrevet lidt mere om denne Philips ismaskine i et andet indlæg

Herunder har vi indsat en video om, hvor ismaskinen bliver testet. Det er ikke for alvor en ismaskine test, men i højere grad en demonstrationsvideo, hvor man kan se hvordan, man kan lave is.

Andre ismaskiner?

Der er selvfølgelig også en masse andre slags ismaskiner på markedet. De varierer både meget i pris og i kvalitet. I denne ismaskine test. Har vi valgt at lægge fokus på de ismaskiner, som vi mener fungerer bedst. Du kan selvfølgelig også godt indsende din egen ismaskine test, hvis du har lyst til at dele din oplevelse. Det kan du gøre i kommentarfeltet herunder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>