Om DinIsmaskine.dk

På Din Ismaskine-bloggen har vi et mål om at få dig til at anskaffe dig en ismaskine – eller blive bedre til at bruge den du allerede har. Derfor har vi tre forskellige slags indlæg her på siden, som vi håber at du vil gøre brug af.

1. Isopskrifter

En af de helt store ting på vores hjemmeside er isopskrifter. Både dem du kan lave med din ismaskine – men også enkelte, som du kan lave uden at have købt en ismaskine. Hvis du har forslag til en god opskrift, som ville være god at have med på siden, kan du indsende den lige her (vi skal nok huske at nævne dit navn i opskriften!

2. Tips

Det bliver ikke helt godt, hvis man ikke kan finde ud af at bruge sin ismaskine ordentligt. Derfor har vi også skrevet en række indlæg med forskellige tips til at lave en bedre is med din ismaskine, en guide til at købe ny ismaskine

3. Tests/anmeldelser af ismaskiner

Den tredje og sidste type indlæg, vi arbejder med er test og anmeldelser af forskellige slags ismaskiner. Her kan vi have anmeldelser af en lang række forskellige slags ismaskiner fra de forskellige mærker såsom Philips og Nemox.

Hvem står bag?

Bag siden står vi to, unge gymnasieelever med en stor interesse i webdesign, internet marketing og at gøre os til i køkkenet! Idéen til at starte en hjemmeside om ismaskiner opstod, da vi en formiddag skulle til at lave is – og havde besvær med at finde noget nyttig hjælp på nettet, der ikke bare var salg.

Derfor denne lille hjemmeside/blog. Vi kan ikke love, at den vil blive opdateret hele tiden, men vi vil forsøge at gøre vores bedte i forhold til i hvert fald at komme omkring de vigtigste emner.

Siden er både henvendt til amatører, entusiaster og professionelle. Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, kan du skrive en mail til kalle(snabel-a)dinismaskine.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>