Philips ismaskine hr2304 – Ismaskine test

I vores ismaskine test udnævnte vi Philips ismaskine hr2304 til at være den bedste ismaskine til prisen. Men hvorfor er det, at denne ismaskine er den bedste? Det har vi valgt at se nærmere på i dette indlæg.

Specifikationer på ismaskinen

Det kan være svært at gennemskue, hvad der gør en ismaskine rigtig god. Her har vi valgt nogle af de forskellige specifikationer ud:

Generelt
Produkttype Sorbetblender
Volumen 1 liter
Farve Hvid med blå kant
Diverse
Inkluderet tilbehør 1 x bog med forskellige opskrifter på desserter
Kraft
Belastningsevne 20 W
Producentgaranti
Garanti 1 år

En ismaskine uden kompressorPhilips HR2304-ismaskine

Du skal være opmærksom på, at grunden til at Philips hr2304 er så meget billigere end eksempelvis denne ismaskine, er at den ikke har nogen kompressor. Det betyder, at den har en skål, som skal stå i fryseren i mange timer inden du kan lave din is. Du kan læse mere om ismaskiner med kompressor her.

Hvis du kan klare dig med en ismaskine uden kompressor vil vi dog helt klart sige, at denne ismaskine fra Philips på alle måde er sine 500 kr. værd! Du vil sagtens kunne lave noget god og lækker is, der kan imponere alle dine gæster og familiemedlemmer.

Konklusion: Philips ismaskine – billig hjemmelavet is

Med denne hr2304 er du sikret hjemmelavet is til nogle billige penge. På den front kan vi ikke andet end at anbefale ismaskinen. Det der gør valget en smule sværere, er det faktum, at du ikke får en ismaskine med kompressor, men det kan de mere end 1000 kr. som du sparer i forhold til en af de mere eksklusive modeller, der har en kompressor i sig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>